For absolut overkommelig pris får du hjælp til...


  • Din computer - ude hos dig... eller måske over telefonen
  • Konvertering af gamle 8 & 16mm smalfilm eller Video til digitalt medie
  • Foto- Redigering og Video opgaver
  • Salg, opsætning og service af alarmsystemer
flash9
flash8

PC-hjælp

hos dig - eller over telefonen

Der findes en masse PC-kurser rundt omkring, men når man kommer hjem fra kurset, kan det alligevel være svært at huske hvordan det nu lige var, at man skulle gøre. Måske er du blandt dem, der SKAL kommunikere med det offentlige via Internettet.

Man lærer det bedst ved at sidde hjemme i vante omgivelser. Jeg tilbyder derfor at komme ud hos dig.

Se hvordan en 8mm eller 16mm smalfilm kan kreeres med baggrundsmusik og tekst. Alle smalfilm får billede og lyd behandlet i redigeringsprogram, så det bliver pænt og smidigt.    (klik evt. på YouTube-ikonet og se i større format)

Overspilning af 8 og 16mm smalfilm, video og lyd

Minder er vigtige... ikke mindst for historiens skyld, men også for eftertidens skyld. Få derfor overspillet dine smalfilm og videoer. Måske har du også stadig et gammelt lydbånd fra spolebåndoptagerens tid.

Det spilles over på DVD eller andet medie, så du kan se det på dit TV - eller endda på din SmartPhone. Der kan lægges tidssvarende baggrundsmusik på dine smalfilm.


Avancerede alarmsystemer

Gå til tyverialarmsiden

- og få et godt indblik i tyveri alarmprodukterne.


Jeg har solgt tyverialarmer siden 2009, og insisterer på selv at opsætte - eller i det mindste at assistere med opsætningen, for at undgå uhensigtsmæssigt opsætning af sensorer - og derved udløsning af fejlalarmer.

Jeg vil således gøre mit yderste for at sikre tilfredse brugere.

Målet er at du bliver tilfreds